Het Ambacht
Logo Logo

Er is nog maar 1 tussenwoning type Ketelmaker beschikbaar. Wil jij wonen in Thiendenland, Het Ambacht – De Entree? Wees er dan snel bij!

Lees verder

Het gaat hard met de woningen in Het Ambacht, de bouw van de 2 onder 1 kapwoningen Gezel en gezinswoningen De Meesterproef is in volle gang. Deze woningen zijn op 1 na allemaal verkocht. Tijdens het grote Open Huis op zaterdag 2 april hebben De Entree woningen in de schijnwerpers gestaan. Met een tent op de bouwlocatie hebben bezoekers de sfeer geproefd van Het Ambacht en zijn alle vragen over de woningen beantwoord. Hiervoor zijn weer nieuwe opties verstrekt. Tijd dus voor nieuw woningaanbod! En daarom start binnenkort de verkoop van de laatste 11 tussen- en hoekwoningen van woningtype De Smid. Dit keer de witte variant.

Lees verder

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, dan staat het vast al in je agenda. Zaterdag 2 april is het weer zover: de grote NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je zo veel huizen en nieuwbouwlocaties bezoeken als je wilt. Zonder verplichtingen of afspraak! Ideaal dus als je je wilt oriënteren voor een nieuwe woning.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?